Lejon - Mycket fakta och information om Lejon
Resor från Luleå för att se lejon

Ta semester från Luleå och för att uppleva lejon

Det finns totalt 3 reseförmedlare som tillhandahåller flygresor och hotellrum i Luleå så om ni vill åka för att uppleva ett lejon kan det vara bra att ta kontakt med några av dessa. Det är bra ifall ni kan få tips när resorna är som billigast och vad som är prisvärt när ni vill iaktta ett lejon. Information, betyg och rekommendation gällande bra hotell eller flyg för att se lejon kan du oftast hitta på internet.

Då det finns flera möjligheter att boka resa till för att njuta av ett lejon från Luleå och ännu fler i Norrbotten är det bra att kontakta några av resebokarna eller kolla på internet gällande billiga safariflygresor. Ifall du ringer till en reseförmedlare gällande en resa till platser där ni kan se lejon bör du veta vad du vill för klass på din resa och hur länge du tänkt vara borta, gärna i detalj. Bäst information om lejon får du genom att besöka några av webbsidorna hos de främsta arrangörerna av safariresor.
Enklast att komma i kontakt med en bra resebyrå i Luleå som kanske kan hitta den perfekta safariresan som nokan uppleva lejon är att kolla med någon resebyrå nedan eller kolla vidare på nätet.


Safari för att se lejon från Luleå

Ticket

Storgatan 27

972 32 Luleå

Retravel AB

Storgatan 9

972 38 Luleå

R-Line Travelnet Group

Smedjegatan 13

972 33 Luleå