Lejon - Mycket fakta och information om Lejon
Bra på safari är Ticket för att uppleva lejon

Flygbiljetter till lejon kan du skaffa hos Ticket i Luleå

I Luleå finns det 3 företag som säljer safariresor till lejon och kan ordna så att ni kan se ett livs levande lejon varav Ticket är en de bättre. I Luleå kan det ibland vara besvärligt att hitta det reseföretaget som erbjuder de allra bästa safariresorna om du till komma ett lejon riktigt nära och dessutom kan priset på boende i variera ganska mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon i Luleå som tipsar om bra safari där ni kan se lejon och andra djur.

Information och omdöme om de i Luleå om tillhandahåller flygresor och safariresor för att uppleva ett lejon kan oftast hittas via nätet. Då det finns flera möjligheter att boka semesterresa eller safariresa för att komma nära ett lejon i Luleå, förutom hos Ticket, och ännu fler i Norrbotten är det bra att kontakta några av reseföretagen eller kolla på internet gällande bra safari. När du tar kontakt med resebyråer gällande en spännande safariresa för att se på lejon är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av flygning och boende du är ute efter.

Bäst information om lejon får du genom att besöka några av webbsidorna hos de främsta arrangörerna av safariresor. Lägg på minnet att priserna för en safariresa för att uppleva ett lejon på nära håll kan vara ganska hög och att det då kan behövas någon med erfarenhet, liknande Ticket, för att avgöra om man fått bra erbjudanden.
Lättast kommer du i kontakt med Ticket som kan hjälpa dig med flygbiljetter och safariturer där ni kan iaktta lejon enligt nedan:


Ticket

Storgatan 27

972 32 Luleå

0920-21 55 08