Lejon - Mycket fakta och information om Lejon
Resor till lejon från Malmö

Flyg för att se ett lejon från Malmö

Det finns sammanlagt 5 reseföretag i Malmö som kan hitta safariresor där ni kan bland annat ser djur som lejon men naturligtvis många andra arter. Det kan vara besvärligt att enkelt hitta den bästa flygresan till områden där ni kan vara med om ett lejon och det är inte lätt att veta till vilken resebyrå i Malmö som man ska vända sig. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon i Malmö som tipsar om bra safari där ni kan se lejon och andra djur. Information och betyg om de i Malmö om säljer flygresor och kann hitta hotellrum i närheten av platser där ni kan titta på lejon kan man oftast hitta via nätet.

Eftersom det finns fler researrangörer i Malmö som erbjuder resor till områden där ni kan se ett lejon kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Malmö eller i Skåne beträffande pris och vilken typ av safariresa de kan hjälpa till med. När du kontaktar någon gällande en resa där du kan titta på lejon är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av resa och vad resan får kosta. En hel del information kan du få om lejon genom att besöka hemsidor hos researrangörer som erbjuder safariresor.
När ni ska åka för att beskåda lejon går det lätt att komma i kontakt med en bra reseförmedlare i Malmö genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet.


Reseföretag från Malmö till lejon

Flygmäklarna AB

Mariedalsvägen 48A

217 45 Malmö

Ticket

Per Albin Hanssons Väg 40

214 32 Malmö

Ticket

Hyllie Boulevard 19

215 32 Malmö


Reseföretag från Malmö till lejon

ABC Tours

Hjulhamnsgatan 3

211 34 Malmö

Kilimanjaro Safari Agency AB

Norregatan 1

211 27 Malmö