Lejon - Mycket fakta och information om Lejon
Bra resor från Malmö för att titta på lejon

Åk från Malmö till lejon

Det finns totalt 5 reseförmedlare som tillhandahåller flygresor och hotellrum i Malmö så om ni vill åka för att uppleva ett lejon kan det vara bra att ta kontakt med några av dessa. I Malmö kan det ibland vara besvärligt att hitta det reseföretaget som erbjuder de allra billigaste och bästa resorna för att kunna uppleva ett lejon och dessutom kan priset på hotellrum variera en del. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon i Malmö som tipsar om bra safari där ni kan se lejon och andra djur. Man kan också jämföra olika reseföretag som ordnar med resor där man kan se lejon på nära håll.

Eftersom det finns fler researrangörer i Malmö som erbjuder resor till områden där ni kan se ett lejon kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Malmö eller i Skåne beträffande pris och vilken typ av safariresa de kan hjälpa till med. Då du kontaktar någon som anordnar resor för att titta på lejon är det viktigt att du vet din budget för resan. Bäst information om flygpriser och hotellrum kan du få genom att besöka olika hemsidor hos olika resebolag som anordnar safari.
När ni ska åka för att beskåda lejon går det lätt att komma i kontakt med en bra reseförmedlare i Malmö genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet.


Se ett lejon på safari från Malmö

Ticket

Per Albin Hanssons Väg 40

214 32 Malmö

Ticket

Hyllie Boulevard 19

215 32 Malmö

Kilimanjaro Safari Agency AB

Norregatan 1

211 27 Malmö


Reseföretag från Malmö till lejon

Flygmäklarna AB

Mariedalsvägen 48A

217 45 Malmö

ABC Tours

Hjulhamnsgatan 3

211 34 Malmö