Lejon - Mycket fakta och information om Lejon
Safari & lejon med resor från Ticket

Res på safari för att uppleva lejon med Ticket i Malmö

I Malmö finns det 5 företag som säljer safariresor till lejon och kan ordna så att ni kan se ett livs levande lejon varav Ticket är en de bättre. Både utbudet av resor och kostnaden för att åka på safari och se lejon kan variera och därför kan det vara bra att jämföra med flera resebolag i Malmö eller i Skåne förutom Ticket-Malmo-Per-Albin-Hanssons-Vag-40 om du vill hitta en prisvärd safariresa. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en bra safariresa till områden där man kan observera lejon.

Det går också att jämföra flygbolagen som flyger till länder som har lejon med hjälp av nätet. Då det finns flera reseförmedlare i Skåne som tillhandahåller flygbiljetter och safaris, bland annat Ticket, är det bra att kontakta några av dem eller kolla på nätet gällande pris på flygbiljetterna och boendet. Innan du söker upp ett flygbolag eller reseföretag som erbjuder safariresor där ni kan betrakta ett lejon bör du ha en idé om vad du vill ha för resa, så att du kan specificera dina reseönskemål, gärna i detalj.

En hel del information kan du få om lejon genom att besöka hemsidor hos researrangörer som säljer safariresor. Tänk på att priserna för att se lejon inte är riktigt som svenska priser på djurparkerna och då kan det vara bra att ta stöd från något reseföretag som t.ex. Ticket ifall man vill hitta riktigt bra och prisvärda safariresor.
Om du ska boka flygbiljetter, hotellrum eller safari för att betrakta lejon är det bäst att kontakta Ticket på följande sätt:


Ticket

Per Albin Hanssons Väg 40

214 32 Malmö

040-645 50 32