Lejon - Mycket fakta och information om Lejon
Ticket hjälper till om ni vill se ett lejon

Flygbiljetter till lejon kan du skaffa hos Ticket i Kalmar

I Kalmar finns det 2 företag som säljer safariresor till lejon och kan ordna så att ni kan se ett livs levande lejon varav Ticket är en de bättre. Ofta kan det vara svårt att hitta en safariresa för att se ett lejon hos någon resebyrå i Kalmar och dessutom kan priserna variera från dag till dag. Det är bra ifall ni kan få tips när resorna är som billigast och vad som är prisvärt när ni vill iaktta ett lejon.

Information, betyg och rekommendation på bra safariresor för att se ett lejon kan oftast hittas på internet. Eftersom det i Småland och i Kalmar finns många som tillhandahåller safariresor, förutom Ticket, kan det vara bra att ringa några eller kolla upp dem på nätet rörande rekommendationer på bra hotellrum och trevliga safari. Innan du ringer till en resebyrå som t.ex. Ticket för att diskutera er safariresa för att beskåd ett lejon på nära håll bör du först ha en idé om vad du vill göra, var du vill bo och hur länge ni planerar att resa.

Bäst information om flygpriser och hotellrum kan du få genom att besöka olika hemsidor hos olika resebolag som anordnar safari. Då priset på hotellrum eller annat boende nästan alltid går att pruta på så kan det känna tryggt att ta hjälp av en resebyrå som Ticket när man vill hitta billigt boende i samband med safariturerna.
Om du ska boka flygbiljetter, hotellrum eller safari för att betrakta lejon är det bäst att kontakta Ticket på följande sätt:


Ticket

Larmgatan 14

392 32 Kalmar

0480-31 63 21