Lejon - Mycket fakta och information om Lejon
Flygresor från West African Travel när du åker för att se lejon

Ta semester från Kalmar och åk på safari till lejon med hjälp av West African Travel

Totalt i Kalmar finns det 2 resebyråer varav West African Travel är en som kan hjälpa er att hitta en trevlig safariresa till lejon. Ofta kan det vara svårt att hitta en safariresa för att se ett lejon hos någon resebyrå i Kalmar och dessutom kan priserna variera från dag till dag. Om man känner någon som kan ge tips på en resebyrå eller ett flygbolag för att kunna komma nära lejon är det alltid bra.

Information och omdöme om olika sevärdheter och resmål när du ändå ska titta på ett lejon kan du oftast hitta via nätet. Eftersom det finns fler researrangörer i Kalmar än bara West African Travel som erbjuder safariresor till lejon kan det vara bra att ringa dem eller kolla upp några av dem i Kalmar eller i Småland beträffande pris och vilken typ safari de kan hjälpa till med. Ifall du ringer till en reseförmedlare i Kalmar gällande en safariresa till platser där ni kan se ett lejon bör du veta vad du vill för klass på din resa och hur länge du tänkt vara borta, gärna i detalj.

En hel del information kan du få om lejon genom att besöka hemsidor hos researrangörer som säljer safariresor. Då priset på hotellrum eller annat boende nästan alltid går att pruta på så kan det känna tryggt att ta hjälp av en resebyrå som West African Travel när man vill hitta billigt boende i samband med safariturerna.
Lättast kommer du i kontakt med West African Travel som kan hjälpa dig med flygbiljetter och safariturer där ni kan iaktta lejon enligt nedan:


West African Travel

Borgavägen 5B

393 52 Kalmar

0480-230 39