Lejon - Mycket fakta och information om Lejon
Flygbiljetter från Ticket för att se ett lejon

Flygbiljetter till lejon kan du skaffa hos Ticket i Sollentuna

Tillsammans finns det 2 researrangörer i Sollentuna där Ticket är en av de bättre som ni ska ta kontakt med för att se om ni vill ha bra priser resor där ni kan se ett lejon. Både restid och pris skiljer mellan olika safari- & flygalternativen när du ska titta på lejon och därför kan det vara bra att jämföra med andra resebyråer förutom Ticket i Stockholms län eller i Sollentuna. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon i Sollentuna som tipsar om bra safari där ni kan se lejon och andra djur.

Information, betyg och tips på bra resebyråer i Sollentuna som t.ex. Ticket vilka tillhandahåller flygresor till olika som erbjuder safariresor när ni vill se ett lejon kan oftast hittas på webben. Då det finns flera reseförmedlare i Stockholms län som tillhandahåller flygbiljetter och safaris, bland annat Ticket, är det bra att kontakta några av dem eller kolla på nätet gällande pris på flygbiljetterna och boendet. Innan du ringer till en resebyrå som t.ex. Ticket för att diskutera er safariresa för att beskåd ett lejon på nära håll bör du först ha en idé om vad du vill göra, var du vill bo och hur länge ni planerar att resa.

Bra info kan du få om lejon genom att kolla webbsidor från olika safariarrangörer. Då priset på hotellrum eller annat boende nästan alltid går att pruta på så kan det känna tryggt att ta hjälp av en resebyrå som Ticket när man vill hitta billigt boende i samband med safariturerna.
Lättast kommer du i kontakt med Ticket för att boka en safariresa där ni kan få se ett lejon enligt nedan:


Ticket

Sollentunavägen 163

191 47 Sollentuna

08-40 83 27 99