Lejon - Mycket fakta och information om Lejon
Resor från Stockholm för att se lejon

Flygbiljetter till lejon

Det finns totalt 8 reseförmedlare som tillhandahåller flygresor och hotellrum i Stockholm så om ni vill åka för att uppleva ett lejon kan det vara bra att ta kontakt med några av dessa. Ofta är det besvärligt att hitta den billigaste flygbiljetten i Stockholm när man vill åka på safari för att se ett lejon i sin natruliga miljö och dessutom kan priset på resorna skilja sig åt ganska mycket. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som talar om vilken resebyrå som är bäst på safari där ni kan se lejon. Information, betyg och rekommendation gällande bra hotell eller flyg för att se lejon kan du oftast hitta på internet.

Då det finns flera reseföretag i närheten av Stockholm som tillhandahåller resor där du kan se ett lejon är det bra att kontakta några av dem i Stockholms län eller kolla på internet gällande vilka som kan fixa de billigaste flygen. Innan du ringer till en resebyrå för att diskutera en safariresa för att uppleva lejon bör du ha en idé om vad ni mer vill göra och även hur ni vill bo. Mycket info kan du få om resor till områden nära lejon genom att besöka hemsidor hos resebyråer och flygbolag.
Enklast att komma i kontakt med en bra resebyrå i Stockholm som kanske kan hitta den perfekta safariresan som nokan uppleva lejon är att kolla med någon resebyrå nedan eller kolla vidare på nätet.


Safari för att se lejon från Stockholm

Jambo Tours Scandinavia AB

Sveavägen 33

111 34 Stockholm

Trackers AB

Kungsholmsgatan 32

112 27 Stockholm

Exclusivetours AB

Olof Palmes Gata 20A

111 37 Stockholm


Reseföretag från Stockholm till lejon

AB Afro-Caribean Travel

Sankt Eriksplan 11

113 20 Stockholm

Ticket

Götgatan 94

118 62 Stockholm

KILROY Sweden AB

Mäster Samuelsgatan 42

111 57 Stockholm


Flygbiljetter från Stockholm till lejon

STA Travel

Sveavägen 10

111 57 Stockholm

JK Safaris Escape Safaris

Alströmergatan 39C

112 47 Stockholm