Lejon - Mycket fakta och information om Lejon
Flygresor Stockholm till lejon

Flygresor Stockholm för att observera ett lejon t.o.r.

Det finns totalt 8 researrangörer i Stockholm som kan hjälpa till att boka flygbiljetter till områden där du kan titta på lejon och flera av dessa resebyråer som kan hjälpa till med resebokningen har alternativa safarier du kan få följa med på. I Stockholm kan det ibland vara besvärligt att hitta det reseföretaget som erbjuder de allra billigaste och bästa resorna för att kunna uppleva ett lejon och dessutom kan priset på hotellrum variera en del. En klar nytta är om man kan få tips av någon gällande en bra och duktigt researrangör med erfarenhet av lejon och andra djur. Det går också utmärkt att jämföra biljettpriser och boende via nätet när ni är på jakt efter att se lejon.

Eftersom det finns fler researrangörer i Stockholm som erbjuder resor till områden där ni kan se ett lejon kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholm eller i Stockholms län beträffande pris och vilken typ av safariresa de kan hjälpa till med. Innan du söker upp ett flygbolag eller reseföretag som erbjuder safariresor där ni kan betrakta ett lejon bör du ha en idé om vad du vill ha för resa, så att du kan specificera dina reseönskemål, gärna i detalj. Mycket info kan du få om resor till områden nära lejon genom att besöka hemsidor hos resebyråer och flygbolag.
Smidigast att komma i kontakt med en kunnig reseförmedlare i Stockholm när ni är på jakt efter en resa för att observera ett lejon är att välja något av reseföretagen nedan:


Åk från Stockholm till spännande lejon

Jambo Tours Scandinavia AB

Sveavägen 33

111 34 Stockholm

STA Travel

Sveavägen 10

111 57 Stockholm

JK Safaris Escape Safaris

Alströmergatan 39C

112 47 Stockholm


Reseföretag från Stockholm till lejon

AB Afro-Caribean Travel

Sankt Eriksplan 11

113 20 Stockholm

KILROY Sweden AB

Mäster Samuelsgatan 42

111 57 Stockholm

Exclusivetours AB

Olof Palmes Gata 20A

111 37 Stockholm


Safariresor från Stockholm till lejon

Ticket

Götgatan 94

118 62 Stockholm

Trackers AB

Kungsholmsgatan 32

112 27 Stockholm