Lejon - Mycket fakta och information om Lejon
Safari & lejon med resor från STA Travel

Bra resor till ett lejon kan du köpa i Stockholm hos t.ex. STA Travel

I Stockholm finns det 8 företag som säljer safariresor till lejon och kan ordna så att ni kan se ett livs levande lejon varav STA Travel är en de bättre. Ofta kan det vara svårt att hitta en safariresa för att se ett lejon hos någon resebyrå i Stockholm och dessutom kan priserna variera från dag till dag. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa ett reseföretag i Stockholm med stor vana av spännande resor där ni kan uppleva och se ett lejon.

Glöm inte att jämföra olika resealternativ från STA Travel och från andra resebyråer i Stockholm som erbjuder flygbiljetter till lejon. Mer detaljer om lejon och safariresor kan du hitta genom att besöka resesidor på nätet. Ifall du ringer till en reseförmedlare i Stockholm gällande en safariresa till platser där ni kan se ett lejon bör du veta vad du vill för klass på din resa och hur länge du tänkt vara borta, gärna i detalj.

Viss info får du om lejon genom att kolla webbsidor från reseföretag som förmedlar safariresor där kan få uppleva ett lejon. Då priset på flygbiljetter och safariresor skiftar mycket och ibland snabbt är det viktigt att veta när och hur man ska leta efter det mest prisvärda alternativet vilket STA Travel är bra på.
Om du ska boka flygbiljetter, hotellrum eller safari för att betrakta lejon är det bäst att kontakta STA Travel på följande sätt:


STA Travel

Sveavägen 10

111 57 Stockholm

0771-474 850