Lejon - Mycket fakta och information om Lejon
Semester från Uppsala för att observera ett lejon

Ta semester från Uppsala och för att uppleva lejon

Det finns totalt 3 researrangörer i Uppsala som kan hjälpa till att boka flygbiljetter till områden där du kan titta på lejon och flera av dessa resebyråer som kan hjälpa till med resebokningen har alternativa safarier du kan få följa med på. Det är bra ifall ni kan få tips när resorna är som billigast och vad som är prisvärt när ni vill iaktta ett lejon. Information, betyg och rekommendation om de resebyråer i Uppsala som tillhandahåller safariresor där ni kan få möjlighet att uppleva ett lejon kan oftast hittas via nätet.

Det finns många researrangörer i Uppland som erbjuder flyg och boende om du vill se ett lejon och därför kan det vara bra att ringa runt eller checka upp dem på nätet gällande kostnader för flyg och hotell, men kolla först med dem i Uppsala. När du kontaktar någon gällande en resa där du kan titta på lejon är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av resa och vad resan får kosta. Viss info får du om lejon genom att kolla webbsidor från reseföretag som förmedlar safariresor där kan kan få uppleva ett lejon.
I Uppsala går det lättast att komma i kontakt med någon bra resebyrå för att diskutera resor där du kan spana in lejon genom att kolla vilka resor nedanstående reseföretag kan förmedla.


Reseföretag från Uppsala till lejon

STA Travel

S:T Olofsgatan 11

753 21 Uppsala

KILROY Sweden

Bredgränd 3

753 20 Uppsala

Ticket

Östra Ågatan 33

753 22 Uppsala