Lejon - Mycket fakta och information om Lejon
Resor till lejon från Uppsala

Bra resor till lejon från Uppsala

Det finns tillsammans 3 reseföretag i Uppsala som erbjuder resor så att du kan njyta av lejon och flera av dessa reseföretag har mer än en person som har erfarenhet av att boka olika safari. Ibland är krångligt att hitta en bra resebyrå i Uppsala som vet vilka researrangörer som har de bästa resorna och safarina i områden där man kan skåda ett lejon och dessutom kan priserna variera. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon i Uppsala som tipsar om bra safari där ni kan se lejon och andra djur. Det går också utmärkt att jämföra biljettpriser och boende via nätet när ni är på jakt efter att se lejon.

I Uppland men även i Uppsala finns det många möjligheter att boka en resa för att titta på ett lejon och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp resebyråerna på nätet beträffande pris och resealternativ. Ifall du ringer till en reseförmedlare gällande en resa till platser där ni kan se lejon bör du veta vad du vill för klass på din resa och hur länge du tänkt vara borta, gärna i detalj. Bäst information om flygpriser och hotellrum kan du få genom att besöka olika hemsidor hos olika resebolag som anordnar safari.
När ni ska åka för att beskåda lejon går det lätt att komma i kontakt med en bra reseförmedlare i Uppsala genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet.


Se ett lejon på safari från Uppsala

Ticket

Östra Ågatan 33

753 22 Uppsala

KILROY Sweden

Bredgränd 3

753 20 Uppsala

STA Travel

S:T Olofsgatan 11

753 21 Uppsala