Lejon - Mycket fakta och information om Lejon
Flygresor från STA Travel när du åker för att se lejon

Res på safari för att uppleva lejon med STA Travel i Uppsala

I Uppsala finns det 3 företag som säljer safariresor till lejon och kan ordna så att ni kan se ett livs levande lejon varav STA Travel är en de bättre. En klar fördel när ni ska åka på safari för att betrakta lejon är ifall ni kan få rekommendationer av någon som redan varit iväg och höra efter gällande vilken resebyrå i Uppsala som de använde sig av.

Det går också utmärkt att jämföra flygbiljetternas pris och flygtider men även kostnad för hotell och safari i områden där ni kan titta på lejon via nätet. Det finns många researrangörer i Uppland som kan erbjuda flygbiljetter, hotellrum och safariturer och därför kan det vara bra att ringa runt till ett par av dem eller checka upp dem på nätet gällande kostnader för flyg & safari, men kolla först med dem i Uppsala. Innan du söker upp ett flygbolag eller reseföretag som erbjuder safariresor där ni kan betrakta ett lejon bör du ha en idé om vad du vill ha för resa, så att du kan specificera dina reseönskemål, gärna i detalj.

En hel del information kan du få om lejon genom att besöka hemsidor hos researrangörer som säljer safariresor. Då priset på hotellrum eller annat boende nästan alltid går att pruta på så kan det känna tryggt att ta hjälp av en resebyrå som STA Travel när man vill hitta billigt boende i samband med safariturerna.
Lättast kommer du i kontakt med STA Travel som kan hjälpa dig med flygbiljetter och safariturer där ni kan iaktta lejon enligt nedan:


STA Travel

S:T Olofsgatan 11

753 21 Uppsala

0771-474 850