Lejon - Mycket fakta och information om Lejon
Safari & lejon med resor från Ticket

Flygbiljetter till lejon kan du skaffa hos Ticket i Uppsala

I Uppsala finns det 3 företag som säljer safariresor till lejon och kan ordna så att ni kan se ett livs levande lejon varav Ticket är en de bättre. Det kan vara jobbigt att ta reda på vilka flygresor som finns när man ska åka på safari för att uppleva ett lejon men också vilken resebyrå i Uppsala som är bäst på safariresor. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en bra safariresa till områden där man kan observera lejon.

Information, betyg och tips på bra resebyråer i Uppsala som t.ex. Ticket vilka tillhandahåller flygresor till olika som erbjuder safariresor när ni vill se ett lejon kan oftast hittas på webben. Då det i Uppsala och i Uppland finns många möjligheter till att boka flyg för att uppleva ett lejon hos bland annat Ticket är det bra att kontakta något av reseföretagen på nätet gällande pris på flygbiljetterna och boendet. Innan du ringer till en resebyrå som t.ex. Ticket för att diskutera er safariresa för att beskåd ett lejon på nära håll bör du först ha en idé om vad du vill göra, var du vill bo och hur länge ni planerar att resa.

Bäst information om flygpriser och hotellrum kan du få genom att besöka olika hemsidor hos olika resebolag som anordnar safari. Då priset på hotellrum eller annat boende nästan alltid går att pruta på så kan det känna tryggt att ta hjälp av en resebyrå som Ticket när man vill hitta billigt boende i samband med safariturerna.
Om du ska boka flygbiljetter, hotellrum eller safari för att betrakta lejon är det bäst att kontakta Ticket på följande sätt:


Ticket

Östra Ågatan 33

753 22 Uppsala

018-751 07 10