Lejon - Mycket fakta och information om Lejon
Flygresor från Northern Safaris när du åker för att se lejon

Flygbiljetter till lejon kan du skaffa hos Northern Safaris i Skellefteå

I Skellefteå finns det 2 företag som säljer safariresor till lejon och kan ordna så att ni kan se ett livs levande lejon varav Northern Safaris är en de bättre. Ofta kan det vara svårt att hitta en safariresa för att se ett lejon hos någon resebyrå i Skellefteå och dessutom kan priserna variera från dag till dag. En klar fördel när ni ska åka på safari för att betrakta lejon är ifall ni kan få rekommendationer av någon som redan varit iväg och höra efter gällande vilken resebyrå i Skellefteå som de använde sig av.

Information och omdöme om olika sevärdheter och resmål när du ändå ska titta på ett lejon kan du oftast hitta via nätet. Eftersom det i Västerbotten och i Skellefteå finns många som tillhandahåller safariresor, förutom Northern Safaris, kan det vara bra att ringa några eller kolla upp dem på nätet rörande rekommendationer på bra hotellrum och trevliga safari. Innan du ringer till en resebyrå som t.ex. Northern Safaris för att diskutera er safariresa för att beskåd ett lejon på nära håll bör du först ha en idé om vad du vill göra, var du vill bo och hur länge ni planerar att resa.

Bäst information om lejon får du genom att besöka några av webbsidorna hos de främsta arrangörerna av safariresor. Då priset på hotellrum eller annat boende nästan alltid går att pruta på så kan det känna tryggt att ta hjälp av en resebyrå som Northern Safaris när man vill hitta billigt boende i samband med safariturerna.
Lättast kommer du i kontakt med Northern Safaris som kan hjälpa dig med flygbiljetter och safariturer där ni kan iaktta lejon enligt nedan:


Northern Safaris

Södra Bergsbyn 131

931 91 Skellefteå

070-553 29 29