Lejon - Mycket fakta och information om Lejon
Billiga safariresor till lejon hos Ticket

Res på safari för att uppleva lejon med Ticket i Skellefteå

Ticket är en av totalt 2 resebyråer i Skellefteå som erbjuder olika typer av trevliga resor där ni kan titta på lejon. Både restid och pris skiljer mellan olika safari- & flygalternativen när du ska titta på lejon och därför kan det vara bra att jämföra med andra resebyråer förutom Ticket i Västerbotten eller i Skellefteå. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en duktigt och pålitlig resebyrå med erfarenhet av safari för att se lejon.

Det går också att jämföra flygbolagen som flyger till länder som har lejon med hjälp av nätet. Då det finns flera reseförmedlare i Västerbotten som tillhandahåller flygbiljetter och safaris, bland annat Ticket, är det bra att kontakta några av dem eller kolla på nätet gällande pris på flygbiljetterna och boendet. Innan du ringer till en resebyrå som t.ex. Ticket för att diskutera er safariresa för att beskåd ett lejon på nära håll bör du först ha en idé om vad du vill göra, var du vill bo och hur länge ni planerar att resa.

Viss info får du om lejon genom att kolla webbsidor från reseföretag som förmedlar safariresor där kan få uppleva ett lejon. Eftersom priserna på hotellrum och safari för att uppleva lejon kan växla kraftigt kan det vara skönt att ta hjälp av någon som t.ex. Ticket som har erfarenhet av safaribokningar.
Enklast kan du komma i kontakt med Ticket som säljer flygbiljetter till länder där det finns lejon enligt nedan:


Ticket

Kanalgatan 41B

931 32 Skellefteå

0910-21 41 90