Lejon - Mycket fakta och information om Lejon
Ticket hjälper till om ni vill se ett lejon

Flygresor & safariresor kan du köpa i Umeå hos Ticket om du vill uppleva ett lejon

Totalt i Umeå finns det 2 resebyråer varav Ticket är en som kan hjälpa er att hitta en trevlig safariresa till lejon. Det kan vara jobbigt att ta reda på vilka flygresor som finns när man ska åka på safari för att uppleva ett lejon men också vilken resebyrå i Umeå som är bäst på safariresor. Om man känner någon som kan ge tips på en resebyrå eller ett flygbolag för att kunna komma nära lejon är det alltid bra.

Det går också att jämföra flygbolagen som flyger till länder som har lejon med hjälp av nätet. Eftersom det finns fler researrangörer i Umeå än bara Ticket som erbjuder safariresor till lejon kan det vara bra att ringa dem eller kolla upp några av dem i Umeå eller i Västerbotten beträffande pris och vilken typ safari de kan hjälpa till med. Ifall du ringer till en reseförmedlare i Umeå gällande en safariresa till platser där ni kan se ett lejon bör du veta vad du vill för klass på din resa och hur länge du tänkt vara borta, gärna i detalj.

Mycket info kan du få om resor till områden nära lejon genom att besöka hemsidor hos resebyråer och flygbolag. Då priset på hotellrum eller annat boende nästan alltid går att pruta på så kan det känna tryggt att ta hjälp av en resebyrå som Ticket när man vill hitta billigt boende i samband med safariturerna.
Om du ska boka flygbiljetter, hotellrum eller safari för att betrakta lejon är det bäst att kontakta Ticket på följande sätt:


Ticket

Kungsgatan 58

903 26 Umeå

090-349 11 99