Lejon - Mycket fakta och information om Lejon
Ticket hjälper till om ni vill se ett lejon

Ta semester från Borås och åk på safari till lejon med hjälp av Ticket

Totalt i Borås finns det 2 arrangörer av safariresor eller reseföretag som kan hjälpa till med att hitta billiga flygresor och bra safari för att se i lejon och Ticket är riktigt bra denna typ av upplevelser. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en bra safariresa till områden där man kan observera lejon.

Information, betyg och rekommendation på bra safariresor för att se ett lejon kan oftast hittas på internet. I Borås men framförallt i Västergötland finns det många resebyråer, till exempel Ticket, som kan hjälpa till att boka en safariresa för att observera lejon och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp resebyråerna på nätet beträffande olika safarialternativ. När du kontaktar någon i Borås gällande en resa där ni kan titta på lejon är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av resa och vad resan får kosta.

Bäst information om lejon får du genom att besöka några av webbsidorna hos de främsta arrangörerna av safariresor. Lägg på minnet att priserna för en safariresa för att uppleva ett lejon på nära håll kan vara ganska hög och att det då kan behövas någon med erfarenhet, liknande Ticket, för att avgöra om man fått bra erbjudanden.
Om du ska boka flygbiljetter, hotellrum eller safari för att betrakta lejon är det bäst att kontakta Ticket på följande sätt:


Ticket

Österlånggatan 51

503 37 Borås

033-323 22 94