Lejon - Mycket fakta och information om Lejon
Semester från Göteborg för att observera ett lejon

Flygresor Göteborg för att observera ett lejon t.o.r.

Det finns totalt 7 reseförmedlare som tillhandahåller flygresor och hotellrum i Göteborg så om ni vill åka för att uppleva ett lejon kan det vara bra att ta kontakt med några av dessa. I Göteborg kan det ibland vara besvärligt att hitta det reseföretaget som erbjuder de allra billigaste och bästa resorna för att kunna uppleva ett lejon och dessutom kan priset på hotellrum variera en del. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon i Göteborg som tipsar om bra safari där ni kan se lejon och andra djur. Man kan också jämföra olika företag i Göteborg som erbjuder resor där ni kan observera ett lejon finns på internet.

Eftersom det i Västergötland och i Göteborg finns många som säljer flygbiljetter till områden bär ni kan få uppleva ett lejon kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet rörande tips på bra hotell och smidiga flygresor. Innan du söker upp ett flygbolag eller reseföretag som erbjuder safariresor där ni kan betrakta ett lejon bör du ha en idé om vad du vill ha för resa, så att du kan specificera dina reseönskemål, gärna i detalj. En hel del information kan du få om lejon genom att besöka hemsidor hos researrangörer som erbjuder safariresor.
I Göteborg går det lättast att komma i kontakt med någon bra resebyrå för att diskutera resor där du kan spana in lejon genom att kolla vilka resor nedanstående reseföretag kan förmedla.


Se ett lejon på safari från Göteborg

Ali Saffari

Gamlestadsvägen 15A

415 02 Göteborg

Ticket

Östra Hamngatan 35

411 10 Göteborg

KILROY Sweden AB

Vasagatan 7

411 24 Göteborg


Reseföretag från Göteborg till lejon

MyPlanet Sweden AB

Kastellgatan 17

413 07 Göteborg

Salong Safari AB

Östra Larmgatan 10

411 07 Göteborg

SAM Safari

Södra Hildedalsgatan 3A

417 05 Göteborg


Safariresor från Göteborg till lejon

STA Travel

Kungsgatan 17

411 19 Göteborg