Lejon - Mycket fakta och information om Lejon
Resor till lejon från Göteborg

Flyg för att se ett lejon från Göteborg

Det finns totalt 7 researrangörer i Göteborg som kan hjälpa till att boka flygbiljetter till områden där du kan titta på lejon och flera av dessa resebyråer som kan hjälpa till med resebokningen har alternativa safarier du kan få följa med på. Det kan vara besvärligt att enkelt hitta den bästa flygresan till områden där ni kan vara med om ett lejon och det är inte lätt att veta till vilken resebyrå i Göteborg som man ska vända sig. En klar nytta är om man kan få tips av någon gällande en bra och duktigt researrangör med erfarenhet av lejon och andra djur. Information och omdöme om olika safari till områden med lejon kan du oftast hitta via nätet.

Det finns många researrangörer i Västergötland som erbjuder flyg och boende om du vill se ett lejon och därför kan det vara bra att ringa runt eller checka upp dem på nätet gällande kostnader för flyg och hotell, men kolla först med dem i Göteborg. Innan du ringer till en resebyrå för att diskutera en safariresa för att uppleva lejon bör du ha en idé om vad ni mer vill göra och även hur ni vill bo. Bäst information om lejon får du genom att besöka några av webbsidorna hos de främsta arrangörerna av safariresor.
När ni ska åka för att beskåda lejon går det lätt att komma i kontakt med en bra reseförmedlare i Göteborg genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet.


Reseföretag från Göteborg till lejon

MyPlanet Sweden AB

Kastellgatan 17

413 07 Göteborg

Salong Safari AB

Östra Larmgatan 10

411 07 Göteborg

Ali Saffari

Gamlestadsvägen 15A

415 02 Göteborg


Reseföretag från Göteborg till lejon

KILROY Sweden AB

Vasagatan 7

411 24 Göteborg

STA Travel

Kungsgatan 17

411 19 Göteborg

Ticket

Östra Hamngatan 35

411 10 Göteborg


Safariresor från Göteborg till lejon

SAM Safari

Södra Hildedalsgatan 3A

417 05 Göteborg