Lejon - Mycket fakta och information om Lejon
Bra på safari är SAM Safari för att uppleva lejon

Ta semester från Göteborg och åk på safari till lejon med hjälp av SAM Safari

Totalt i Göteborg finns det 7 arrangörer av safariresor eller reseföretag som kan hjälpa till med att hitta billiga flygresor och bra safari för att se i lejon och SAM Safari är riktigt bra denna typ av upplevelser. I Göteborg kan det ibland vara besvärligt att hitta det reseföretaget som erbjuder de allra bästa safariresorna om du till komma ett lejon riktigt nära och dessutom kan priset på boende i variera ganska mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon i Göteborg som tipsar om bra safari där ni kan se lejon och andra djur.

Information och omdöme om olika sevärdheter och resmål när du ändå ska titta på ett lejon kan du oftast hitta via nätet. I Göteborg men framförallt i Västergötland finns det många resebyråer, till exempel SAM Safari, som kan hjälpa till att boka en safariresa för att observera lejon och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp resebyråerna på nätet beträffande olika safarialternativ. Ifall du ringer till en reseförmedlare i Göteborg gällande en safariresa till platser där ni kan se ett lejon bör du veta vad du vill för klass på din resa och hur länge du tänkt vara borta, gärna i detalj.

Bra info kan du få om lejon genom att kolla webbsidor från olika safariarrangörer. Eftersom priserna på hotellrum och safari för att uppleva lejon kan växla kraftigt kan det vara skönt att ta hjälp av någon som t.ex. SAM Safari som har erfarenhet av safaribokningar.
Lättast kommer du i kontakt med SAM Safari som kan hjälpa dig med flygbiljetter och safariturer där ni kan iaktta lejon enligt nedan:


SAM Safari

Södra Hildedalsgatan 3A

417 05 Göteborg

031-708 26 80