Lejon - Mycket fakta och information om Lejon
STA Travel hjälper till om ni vill se ett lejon

Res på safari för att uppleva lejon med STA Travel i Göteborg

Tillsammans finns det 7 researrangörer i Göteborg där STA Travel är en av de bättre som ni ska ta kontakt med för att se om ni vill ha bra priser resor där ni kan se ett lejon. Det händer att det är svårt att hitta en resebyrå i Göteborg som direkt kan plocka fram det bästa resealternativet för dig som vill uppleva lejon under en safariresa. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en bra safariresa till områden där man kan observera lejon.

Glöm inte att jämföra olika resealternativ från STA Travel och från andra resebyråer i Göteborg som erbjuder flygbiljetter till lejon. Då det finns flera reseförmedlare i Västergötland som tillhandahåller flygbiljetter och safaris, bland annat STA Travel, är det bra att kontakta några av dem eller kolla på nätet gällande pris på flygbiljetterna och boendet. Innan du ringer till en resebyrå som t.ex. STA Travel för att diskutera er safariresa för att beskåd ett lejon på nära håll bör du först ha en idé om vad du vill göra, var du vill bo och hur länge ni planerar att resa.

Bäst information om lejon får du genom att besöka några av webbsidorna hos de främsta arrangörerna av safariresor. Då priset på hotellrum eller annat boende nästan alltid går att pruta på så kan det känna tryggt att ta hjälp av en resebyrå som STA Travel när man vill hitta billigt boende i samband med safariturerna.
Om du ska boka flygbiljetter, hotellrum eller safari för att betrakta lejon är det bäst att kontakta STA Travel på följande sätt:


STA Travel

Kungsgatan 17

411 19 Göteborg

0771-474 850