Lejon - Mycket fakta och information om Lejon
Tips på flyg till länder med lejon från Blekinge

Det finns ingen resebyrå i Blekinge som kan erbjuda flygresor och safari för att uppleva ett lejon. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än lejon eller undersöka något angränsande område till Blekinge och hoppas att ni hitta något där.

Flyg från Bohuslän för att se lejon

I Bohuslän finns det totalt 2 resebyråer på 2 orter som erbjuder med safari där ni kan se djur som lejon. De orter i Bohuslän där det är lättast att hitta en resebyrå som kan hjälpa dig att boka flygbiljetter och safariresor är:

Lycke

Uddevalla

Resor för att titta på ett lejon från Dalarna

I Dalarna finns det totalt 4 resebyråer eller researrangörer på sammanlagt 3 orter som erbjuder safariresor där ni bland annat kan få uppleva lejon på när håll. Där det finns flest reseföretag i Dalarna som kan hjälp dig med en resa för att uppleva lejon finns i:

Falun

Borlänge

Avesta

Flyg från Dalsland för att se lejon

Det finns tyvärr inga resebyråer som tillhandahåller safari där du kan få beskåda ett lejon. Prova med att söka efter lejon, Dalsland och safariresor på nätet istället för att se vad du hittar där.

Flyg från Gotland för att se lejon

Det finns tyvärr inga resebyråer som tillhandahåller safari där du kan få beskåda ett lejon. Prova med att söka efter lejon, Gotland och safariresor på nätet istället för att se vad du hittar där.

Flyg från Gästrikland för att se lejon

I Gästrikland finns det totalt 2 resebyråer på 2 orter som erbjuder med safari där ni kan se djur som lejon. De orter i Gästrikland där det är lättast att hitta en resebyrå som kan hjälpa dig att boka flygbiljetter och safariresor är:

Gävle

Sandviken

Bra safariresor för att uppleva lejon från Halland

Totalt i Halland finns det 2 reseföretag som säljer resor till länder som har lejon och detta på 2 olika orter. De platser i Halland som har de flesta resebyråerna som erbjuder safariresor där ni exempelvis lan se lejon är:

Falkenberg

Halmstad

Bra safariresor för att uppleva lejon från Hälsingland

Det finns bara en resebyrå i Hälsingland där du eventuellt kan köpa flygresor och safariresor. Det kanske finns fler resebokare i Hälsingland som kan tillhandahålla safarimöjligheter men de finns inte listade här.

Hudiksvall

Tips på flyg till länder med lejon från Härjedalen

Det finns ingen resebyrå i Härjedalen som kan erbjuda flygresor och safari för att uppleva ett lejon. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än lejon eller undersöka något angränsande område till Härjedalen och hoppas att ni hitta något där.

Köp safariresor i Jämtland till lejon

Totalt i Jämtland finns det endast ett reseföretag som kanske erbjuder safariresor till områden med lejon. Det kan finnas fler företag i Jämtland som kan erbjuda dig att se lejon men de finns inte listade här.

Östersund

Bra safariresor för att uppleva lejon från Lappland

Det finns bara en resebyrå i Lappland där du eventuellt kan köpa flygresor och safariresor. Det kanske finns fler resebokare i Lappland som kan tillhandahålla safarimöjligheter men de finns inte listade här.

Gunnarn

Flygresor och safari för att uppleva lejon med flyg från Medelpad

Sammanlagt i Medelpad finns det endast en researrangör som kanske anordna bra safari där ni kan få se lejon. Eventuellt finns det fler reseföretag i Medelpad som säljer flygresor till områden med lejon men inte här.

Sundsvall

Resor för att titta på ett lejon från Norrbotten

I Norrbotten finns det totalt 6 resebyråer eller researrangörer på sammanlagt 4 orter som erbjuder safariresor där ni bland annat kan få uppleva lejon på när håll. Där det finns flest reseföretag i Norrbotten som kan hjälp dig med en resa för att uppleva lejon finns i:

Luleå

Kiruna

Karesuando

Pajala

Flygresor och safari för att uppleva lejon med flyg från Närke

I Närke finns det endast 2 resebyråer med bra safarialternativ för att iaktta ett lejon och dessa finns bara på en plats. Den ort i Närke där det finns möjligheter att boka safari och flyg är i:

Örebro

Köp safariresor i Skåne till lejon

Sammanlagt finns det 16 möjligheter till safaribokningar i Skåne fördelade på 11 olika orter. De orter i Skåne som har de flesta researrangörerna som kanske kan erbjuda bra safariresor eller flygresor för att beskåda ett lejon kan du hitta nedan.

Malmö

Ängelholm

Harlösa

Helsingborg

Klågerup

Bra safariresor för att uppleva lejon från Småland

Totalt i Småland finns det 8 reseföretag som säljer resor till länder som har lejon och detta på 7 olika orter. De platser i Småland som har de flesta resebyråerna som erbjuder safariresor där ni exempelvis lan se lejon är:

Kalmar

Jönköping

Huskvarna

Månsarp

Tranås

Resor för att titta på ett lejon från Sörmland

Sammanlagt i Södermanland finns det endast en researrangör som kanske anordna bra safari där ni kan få se lejon. Eventuellt finns det fler reseföretag i Södermanland som säljer flygresor till områden med lejon men inte här.

Eskilstuna

Flyg från Stockholms län för att se lejon

I Stockholms län finns det totalt 17 resebyråer på 8 orter som erbjuder med safari där ni kan se djur som lejon. De orter i Stockholms län där det är lättast att hitta en resebyrå som kan hjälpa dig att boka flygbiljetter och safariresor är:

Stockholm

Sollentuna

Nacka

Solna

JohanneshovFlygresor och safari för att uppleva lejon med flyg från Uppland

I Uppland finns det endast 3 resebyråer med bra safarialternativ för att iaktta ett lejon och dessa finns bara på en plats. Den ort i Uppland där det finns möjligheter att boka safari och flyg är i:

Uppsala

Flygresor och safari för att uppleva lejon med flyg från Värmland

Sammanlagt i Värmland finns det endast en researrangör som kanske anordna bra safari där ni kan få se lejon. Eventuellt finns det fler reseföretag i Värmland som säljer flygresor till områden med lejon men inte här.

Karlstad

Bra safariresor för att uppleva lejon från Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 5 reseföretag som säljer resor till länder som har lejon och detta på 3 olika orter. De platser i Västerbotten som har de flesta resebyråerna som erbjuder safariresor där ni exempelvis lan se lejon är:

Skellefteå

Umeå

Gunnarn

Bra safariresor för att uppleva lejon från Västergötland

Totalt i Västergötland finns det 13 reseföretag som säljer resor till länder som har lejon och detta på 6 olika orter. De platser i Västergötland som har de flesta resebyråerna som erbjuder safariresor där ni exempelvis lan se lejon är:

Göteborg

Borås

Falköping

Alingsås

Skövde

Flygresor och safari för att uppleva lejon med flyg från Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 3 möjligheter att köpa safariturer till ställen där ni kan se ett lejon från 3 olika orter. Där det finns flest bokningsfirmor för safariresor i är.

Köping

Sala

Västerås

Köp safariresor i Ångermanland till lejon

Sammanlagt finns det 3 möjligheter till safaribokningar i Ångermanland fördelade på 2 olika orter. De orter i Ångermanland som har de flesta researrangörerna som kanske kan erbjuda bra safariresor eller flygresor för att beskåda ett lejon kan du hitta nedan.

Örnsköldsvik

Domsjö

Flyg från Öland för att se lejon

Det finns tyvärr inga resebyråer som tillhandahåller safari där du kan få beskåda ett lejon. Prova med att söka efter lejon, Öland och safariresor på nätet istället för att se vad du hittar där.

Flygresor och safari för att uppleva lejon med flyg från Östergötland

Totalt i Östergötland finns det 3 möjligheter att köpa safariturer till ställen där ni kan se ett lejon från 2 olika orter. Där det finns flest bokningsfirmor för safariresor i är.

Linköping

Norrköping